Cégvezetők és menedzserek részére ajánlom a három hónapos Mindful Leadership Vezetői Programot. 

A program keretében hat alkalmas egyenként másfél órás ülést tartunk, havonta kettőt, melyek során kialakítjuk a mindfulness meditációs gyakorlatod és foglalkozunk a meditációban feljövő helyzetekkel. Többek között olyan témákon dolgozhatunk, mint: Hogyan legyél jobb vezető? Hogyan tartsd fent a kreativitást a csapatodban? Mi tarthat vissza attól, hogy az eddiginél magasabb szinten valósítsd meg terveidet? Hogyan légy még inkább jelen? 

A közös munka eredményeként képes leszel:

  • Teljes mértékben megvalósítani az elképzeléseidet és magasabb szinten irányítani a cégedet

  • Jobban átlátni, mi minden lehetséges

  • Új kapcsolódási pontokat találni a külső és a belső világ között, holisztikusabban szemlélni környezeted

  • Felfedezni a teremtés és vezetés új útjait

  • Csapatodat szerves egészként látni, mely céljaiddal és elképzeléseiddel rezonál

PLUSZ:

•    Élvezni újra a munkád!! Újra rátalálsz a teremtés, a vezetés és a munka örömére.

 

Vezetői Integrációs Program

A Vezetői Program folytatásaként az Integrációs Programot ajánlom figyelmedbe. (3, 6 vagy 9 hónap időtartamban) Ennek során havi egy ülést tartunk ahol a megérzéseket valódi áttörésekké alakítjuk és elhárítunk minden olyan kihívást vagy újonnan felmerülő aggodalmat, amivel szembetalálod magad. A már megszerzett erőforrásokat felhasználjuk a mindennapi életben a friss tudást szokásokká formálva.

A változáshoz minden szervezetnek időre van szüksége. Új személyes és vezetői képességeidet Te fogod fokozatosan az üzleti környezetbe illeszteni. Az integrációs programban ehhez is kapsz segítséget, új utakat építünk, hogy a pillanatban való jelenlét és a kapcsolatok, melyeket kidolgoztál valóban érvényesülhessenek. Minden eredményt rögzítünk és átültetünk nem csak magán, de üzleti életedbe is.

Olvass át néhány konkrét esetet a blogon és iratkozz fel a hírlevélre, hogy első kézből értesülj a legújabb írásokról. (Az e-mail címedet természetesen privátként kezelem.)

Ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek jelentkezz be egy 30 perces ingyenes konzultációra!