„A gondolatok a leghatalmasabb befolyásoló erők a Földön. Egyetlen jó gondolat elég ahhoz, hogy egy egész embert újjáteremtsen.” – W. E. Channing

Ha olyan vagy, mint akik hozzám fordulnak, akkor épp a céged/projekted/életed kiteljesítése foglalkoztat. Kíváncsi vagy hogyan engedheted szabadjára tehetséged, miként szárnyalhatnál, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Nem a pénz, hanem az alkotás lehetősége motivál.  

Talán abban is egyetértesz, hogy a legnagyobb akadályok, melyekkel szembenézel, nem külső, hanem belső akadályok. Sok mindent létrehoztál már és sok akadályt legyőztél már. Amivel most szembenézel talán a legkomolyabb eddig.

Szenvedélyem, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, hogy megteremtsék a céljaikhoz vezető utat és elhárítsák az akadályokat önmaguk útjából.

Mindezt egy kellemes relaxált állapotban tesszük, így kapcsoljuk be a kreatív tudatalattit. A tudati technikák alapja egy biztonságos, hétköznapi relaxációs állapot, a mindfulness meditáció. Ez egy egyszerű meditációs technika, amelyet minden hozzám fordulónak megtanítok. Ebben a tudatállapotban zajlik a munka is nálam. A cél, hogy a kliens végül képessé váljon az általa kívánt mély változások meghozatalára a saját életében.

A relaxáció segítségével az elme igen fogékonnyá válik, ami azt jelenti, hogy korábbi zárkózottságával szemben kinyílik. A meditációs élmény során a feladatom az, hogy segítsek belső világod elérésében, hogy ott végre Te átvehesd az irányítást. Ahogy Feldmár András is gyakran kérdezte: „Ki uralkodik a Te királyságodban?” 

A kitűzött cél elérése érdekében közös erővel azonosítjuk és megdolgozzuk azokat a mélyben fekvő okokat, melyekre a problémák visszavezethetők. Mindez tehát nem egyszerű gyorssegély, tüneti szer vagy időleges hézagpótló. Az ülés során ezen túl olyan erőteljes belső erőforrásokkal is felruházom a hozzám fordulókat, melyeket aztán napi szinten használhatnak, hogy támogatást, intuíciót és erőt nyerjenek integritásuk növeléséhez és végre elkezdjék élni azt az életet, amire mindig is vágytak. 

Készülj fel az alkotásra. Hozd rendbe belső világod, hogy hozzáférj ezekhez az erőteljes technikákhoz és vágj bele saját valóságod teremtésébe.

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!