Screen Shot 2017-11-29 at 11.11.02 PM.png

Hogyan tudjuk csúcsformában működtetni az agyunk? Hogyan tudunk a legtöbbet kihozni abból, ami bennünk van egy tárgyaláson, egy meetingen vagy egy brainstormingon? 

Ezen az estén két olyan gyakorlatot is tanulhatsz, amelyet a mindennapokban sikerrel tudsz majd felhasználni.  Mindkét gyakorlat az agyunk működésének orvosi/tudományos megértésére alapoz. 

Az első gyakorlat a legjobb stesszcsökkentő és főkusznövelő, ami ma szerintem a piacon létezik, és 6-8 percet "emészt" fel naponta az életből. A mindfulness meditáció titka az egyszerűsége, amit egy egész életen át lehet gyakoroloni. Itt megtanulhatod az alapokat a legjobb magyar mindfulness szakértőtől, Dr. Márky Ádámtól. 

Az este második részében egy lépéssel tovább megyünk. Arról tartok egy rövid betekintő előadást, milyen izgalmas lehetőséget teremt, ha jártássá válunk a mindful tudatállapot használatában. Itt megismerhetsz egy olyan eszközt ami az intuíciód élesítésére nagyszerűen használható. Ki fog derülni, hogy sokfajta módon "kérdezhetjük" elménk intuitív részét és megtanulhatod, hogyan kell jól kérdezni, hogy új, izgalmas válaszokat kapj. 

Ha kiváncsi vagy, hogyan tudsz szintet lépni elméd használatában, itt a helyed! Jegyek még kaphatóak itt: 
https://tixa.hu/mindfulness_20171207_CEU