TUDATALATTI ÉS COACHING AZ RTL-EN

TUDATALATTI ÉS COACHING AZ RTL-EN

Kíváncsian vártam ezt a TV szereplést ahol a tudatalattiról, coachingról és szeretetről beszélgettünk.

#coaching #hipnoterápia #drKarafiáth

TE VAGY AZ ÉLETED KAPITÁNYA?

TE VAGY AZ ÉLETED KAPITÁNYA?

Egy interjú keretében beszélgettünk arról, hogy mit jelent a tudatosság, mivel foglalkozom a mindennapokban és mit is jelent a hipnózis.

#coach #tudatosság #mindfulness #drKarafiáth

OKÉ, GYŐZTETEK, DE MOST SEGÍTSETEK!

OKÉ, GYŐZTETEK, DE MOST SEGÍTSETEK!

OKÉ, GYŐZTETEK, DE MOST SEGÍTSETEK!  

A kapitalizmus egész mitológiája féligazságokon vagy hazugságokon nyugszik.

KARAFIÁTH BALÁZS LÁSZLÓ 43 éves, a Corvinus Egyetemen és a Yale-en végezte tanulmányait. Egyetemi évei alatt társalapítója volt a Sziget Fesztiválnak, a Carnationnek, Mérő László matematikussal közös cége a Darwin’s Evolution Marketing, új vállalkozása a Purpose&Play. San Franciscóban és Budapesten él, mindkét országban vállalkozik, illetve co-creative coachként dolgozik. Hobbija a jeet kune do harcművészet, a motorozás és a Káli-medence. 

 

Figyelő interjú

Figyelő interjú

IGAZI ÉLMÉNYEK – FIGYELŐ

Nagyon nagy szükség van olyan vezetőkre, akik hitelesen, önazonosan cselekednek. Egyre több ilyen vezető tűnik fel, és én olyan leaderekkel és menedzserekkel dolgozom, akik ilyenné akarnak válni. A világpolitikában a technológiák segítségével akár...

Tudat, tudattalan és tudatalatti

Tudat, tudattalan és tudatalatti

Ismerd meg a belső hangjaidat, hallgasd meg a véleményüket egy fontos célodról. 10 perces előadás és utána gyakorlat!

FORBES Interjú

FORBES Interjú

KÉT ÉVIG EGY HÁRSFÁT NÉZTEM

FULL GŐZZEL DOLGOZTAK AZ ŐRANGYALAI KARAFIÁTH BALÁZSNAK, AMIKOR A KÉTEZRES ÉVEK ELEJÉN, MÁR SIKERES ÜZLETEMBERKÉNT ELKEZDTE KOMOLYAN FESZEGETNI A HATÁRAIT. ELŐBB MONTE CARLO KÜLVÁROSÁRA ZUHANT RÁ, AZTÁN, AMIKOR EGY ÓBUDAI ÉPÍTKEZÉSEN A FÖLDBŐL KIÁLLÓ BETONVASAK KÖZÜL MÁR A MENTŐK KANALAZTÁK ÖSSZE, KÉNYTELEN VOLT BELÁTNI, HOGY A KITELJESEDÉSHEZ ÉS AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSHOZ NEM FELTÉTLENÜL A SIKLÓERNYŐZÉS A LEGCÉLRAVEZETŐBB ÚT.