Elég a félelemből!

10 hetes coaching program Guro Németh Péter harcművésszel

mester_421.jpg

Saját utam egy meghatározó állomása volt, amikor el mertem menni Péterhez, egyéninben, ököl-, bot- és késharcot tanulni. Ő már akkor, sok évvel ezelőtt sok éve foglalkozott harcművészettel, és ahogy figyeltem, egyre mélyebben, egyre szélesebb tudással.

Hosszú évek teltek el, míg rá mertem venni magam, hogy szembenézzek a Félelemmel. Számomra a Félelmet magát jelentette Péter jobb és bal boxkesztyűs ökle, és a biztos tudat hogy orrba leszek vágva. A feladat: mit teszel ezzel, mi történik az elkerülhetetlen után. És főleg közben…

Péter mondja: “Amikor eljött hozzám Balázs, ő is megtapasztalta, hogy a harcművészet egy eszköz, amivel megfigyelhetjük, megérthetjük, megváltoztathatjuk magunkat. A martial arts coaching, mint módszer tükröt tart elénk, amiben megfigyelhetjük tudattalan gátjainkat, elakadásainkat, félelmeinket. E munka során megváltoztathatjuk testünkhöz, érzelmeinkhez, a tudatossághoz és a világhoz való viszonyunkat. Mindenki mást lát a tükörben de mindenki ugyanazt pillanthatja meg: az őszinte valóságot.”

Amikor elkezdtem transzperszonális coachinggal foglalkozni azt a feladatot tűztem ki magam elé, hogy ugyanígy szembenézzek a félelmeimmel a tudatom belső rétegeiben. Nagy tanulság volt, amikor a félelmeket mint gomolygó füstködöt szimbolizálta a tudatalattim és amikor keresztülmentem rajtuk — nem találtam semmit a másik oldalon. Megértettem, hogy a bennünk maradt félelem már csak a félelem emléke. Amitől anno megijedtünk, az anno vagy létezett, vagy nem, de ma már biztosan nem létezik. A szembenézés nagyon fontos, megkerülhetetlen része az utunknak (itt irok egy másik esetről bővebben).

Ha úgy érzed, itt az idő, hogy leszámolj a félelmeid fantomjaival, amik megnehezítik az utadat, és mostantól csak igazi és tényleg félelmetes létező dolgoktól kívánsz félni (ld Péter ökle) akkor írj, és kezdhetjük a közös munkát! (Semmilyen harcművészeti előképzettség nem szükséges, én pl. úgy mentem Péterhez, hogy még egy rendes verekedésben sem vettem részt életemben).

A PROGRAM: 5 session Karafiáth Balázzsal, 5 session Németh Péterrel, 10 hét alatt.

AZ EREDMÉNY: félelmeknek, rossz beidegződéseknek, negatív belső hangoknak annyi. Növekő testtudat, egyszerű önvédelmi technikák, hogyan ne válj áldozattá gyakorlatok.

A PROGRAM ÁRA: 178 ezer forint.

JELENTKEZÉS: Írd meg, mi foglalkoztat, milyen félelmeket akarsz legyőzni.