kép_purpose_and_play_balazs_laszló_karafiath_coaching_megközelítések_1.jpg
kép_purpose_and_play_coaching_megközelítések-coaching-ülés-balázs-karafiath-sessions.jpeg
kép_purpose_and_play_coaching_megkozelítések_co-creative_vezetés_balazs-laszlo_karafiath.jpeg
kép_purpose_and_play_balazs_laszló_karafiath_coaching_megközelítések_1.jpg

mindfulness Coaching


SCROLL DOWN

mindfulness Coaching


„A gondolatok a leghatalmasabb befolyásoló erők a Földön. Egyetlen jó gondolat elég ahhoz, hogy egy egész embert újjáteremtsen.” – W. E. Channing

Ha olyan vagy, mint akik hozzám fordulnak, akkor épp a céged/projekted/életed kiteljesítése foglalkoztat. Kíváncsi vagy hogyan engedheted szabadjára tehetséged, miként szárnyalhatnál, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Nem a pénz, hanem az alkotás lehetősége motivál.  

Talán abban is egyetértesz, hogy a legnagyobb akadályok, melyekkel szembenézel, nem külső, hanem belső akadályok. Sok mindent létrehoztál már és sok akadályt legyőztél már. Amivel most szembenézel talán a legkomolyabb eddig.

Szenvedélyem, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, hogy megteremtsék a céljaikhoz vezető utat és elhárítsák az akadályokat önmaguk útjából.

Mindezt egy kellemes relaxált állapotban tesszük, így kapcsoljuk be a kreatív tudatalattit. A tudati technikák alapja egy biztonságos, hétköznapi relaxációs állapot, a mindfulness meditáció. Ez egy egyszerű meditációs technika, amelyet minden hozzám fordulónak megtanítok. Ebben a tudatállapotban zajlik a munka is nálam. A cél, hogy a kliens végül képessé váljon az általa kívánt mély változások meghozatalára a saját életében.

A relaxáció segítségével az elme igen fogékonnyá válik, ami azt jelenti, hogy korábbi zárkózottságával szemben kinyílik. A meditációs élmény során a feladatom az, hogy segítsek belső világod elérésében, hogy ott végre Te átvehesd az irányítást. Ahogy Feldmár András is gyakran kérdezte: „Ki uralkodik a Te királyságodban?” 

A kitűzött cél elérése érdekében közös erővel azonosítjuk és megdolgozzuk azokat a mélyben fekvő okokat, melyekre a problémák visszavezethetők. Mindez tehát nem egyszerű gyorssegély, tüneti szer vagy időleges hézagpótló. Az ülés során ezen túl olyan erőteljes belső erőforrásokkal is felruházom a hozzám fordulókat, melyeket aztán napi szinten használhatnak, hogy támogatást, intuíciót és erőt nyerjenek integritásuk növeléséhez és végre elkezdjék élni azt az életet, amire mindig is vágytak. 

Készülj fel az alkotásra. Hozd rendbe belső világod, hogy hozzáférj ezekhez az erőteljes technikákhoz és vágj bele saját valóságod teremtésébe.

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

kép_purpose_and_play_coaching_megközelítések-coaching-ülés-balázs-karafiath-sessions.jpeg

Coaching ülések


Coaching ülések


A mindfulnes coaching során tehát abban segítek, hogy a meditációban feljött dolgokat együtt kezeljük. Segítek e kreatív tudatállapot elérésében, fenntartásában és az abban történő navigálásban. 

Egy coaching ülés körülbelül másfél órát vesz igénybe. Minden alkalom egy rövid beszélgetéssel kezdődik, ahol áttekintjük meddig jutottunk, és mivel foglalkozzunk aznap. Ezt követi a meditációs élmény, majd egy rövid záró beszélgetés a tanulságok összegzésére.

Kezdésnek egy 5 alkalmas átfogó programot szoktam javasolni, ahol Te, mint kliens, életed egy teljesen új szakaszát nyithatod meg. Van, akivel csak egyszer találkozom, mert pontosan tudja, mire akar választ találni, van akivel egy éven át együtt dolgozunk, és a probléma-megolásból átléptünk a teremtő szakaszba.

Jelentkezz be egy 30 perces ingyenes telefonos vagy Skype konzultációra még ma!

kép_purpose_and_play_coaching_megkozelítések_co-creative_vezetés_balazs-laszlo_karafiath.jpeg

mindful leadership


mindful leadership


Cégvezetők és menedzserek részére ajánlom a három hónapos Mindful Leadership Vezetői Programot. 

A program keretében hat alkalmas egyenként másfél órás ülést tartunk, havonta kettőt, melyek során kialakítjuk a mindfulness meditációs gyakorlatod és foglalkozunk a meditációban feljövő helyzetekkel. Többek között olyan témákon dolgozhatunk, mint: Hogyan legyél jobb vezető? Hogyan tartsd fent a kreativitást a csapatodban? Mi tarthat vissza attól, hogy az eddiginél magasabb szinten valósítsd meg terveidet? Hogyan légy még inkább jelen? 

A közös munka eredményeként képes leszel:

  • Teljes mértékben megvalósítani az elképzeléseidet és magasabb szinten irányítani a cégedet

  • Jobban átlátni, mi minden lehetséges

  • Új kapcsolódási pontokat találni a külső és a belső világ között, holisztikusabban szemlélni környezeted

  • Felfedezni a teremtés és vezetés új útjait

  • Csapatodat szerves egészként látni, mely céljaiddal és elképzeléseiddel rezonál

PLUSZ:

•    Élvezni újra a munkád!! Újra rátalálsz a teremtés, a vezetés és a munka örömére.

 

Vezetői Integrációs Program

A Vezetői Program folytatásaként az Integrációs Programot ajánlom figyelmedbe. (3, 6 vagy 9 hónap időtartamban) Ennek során havi egy ülést tartunk ahol a megérzéseket valódi áttörésekké alakítjuk és elhárítunk minden olyan kihívást vagy újonnan felmerülő aggodalmat, amivel szembetalálod magad. A már megszerzett erőforrásokat felhasználjuk a mindennapi életben a friss tudást szokásokká formálva.

A változáshoz minden szervezetnek időre van szüksége. Új személyes és vezetői képességeidet Te fogod fokozatosan az üzleti környezetbe illeszteni. Az integrációs programban ehhez is kapsz segítséget, új utakat építünk, hogy a pillanatban való jelenlét és a kapcsolatok, melyeket kidolgoztál valóban érvényesülhessenek. Minden eredményt rögzítünk és átültetünk nem csak magán, de üzleti életedbe is.

Olvass át néhány konkrét esetet a blogon és iratkozz fel a hírlevélre, hogy első kézből értesülj a legújabb írásokról. (Az e-mail címedet természetesen privátként kezelem.)

Ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek jelentkezz be egy 30 perces ingyenes konzultációra!