“Elég a félelemből” - közös back-to-back coaching program Németh Péter harcművésszel.

mester_421.jpg

Saját utam egy meghatározó állomása volt, amikor el mertem menni Péterhez, egyéninben, ököl-, bot- és késharcot tanulni. Ő már akkor, sok évvel ezelőtt sok éve foglalkozott harcművészettel, és ahogy figyeltem, egyre mélyebben, egyre szélesebb tudással. Hosszú évek teltek el, míg rá mertem venni magam, hogy szembenézzek a Félelemmel. Számomra a Félelmet magát jelentette Péter jobb és bal boxkesztyűs ökle, és a biztos tudat hogy orrba leszek vágva. A feladat: mit teszel ezzel, mi történik az elkerülhetetlen után. És főleg közben…

Amikor elkezdtem transzperszonális coachinggal foglalkozni azt a feladatot tűztem ki magam elé, hogy ugyanígy szembenézzek a félelmeimmel a tudatom belső rétegeiben. Nagy tanulság volt, amikor a félelmeket mint gomolygó füstködöt szimbolizálta a tudatalattim és amikor keresztülmentem rajtuk — nem találtam semmit a másik oldalon. Megértettem, hogy a bennünk maradt félelem már csak a félelem emléke. Amitől anno megijedtünk, az anno vagy létezett, vagy nem, de ma már biztosan nem létezik. A szembenézés nagyon fontos, megkerülhetetlen része az utunknak (itt irok egy másik esetről bővebben).

Ha úgy érzed, itt az idő, hogy leszámolj a félelmeid fantomjaival, amik megnehezítik az utadat, és mostantól csak igazi és tényleg félelmetes létező dolgoktól kívánsz félni (ld Péter ökle) akkor írj, és kezdhetjük a közös munkát! (Semmilyen harcművészeti előképzettség nem szükséges, én pl. úgy mentem Péterhez, hogy még egy rendes verekedésben sem vettem részt életemben).

A PROGRAM: 5 session Dr. Karafiáthtal, 5 session Németh Péterrel, 10 hét alatt.

AZ EREDMÉNY: félelmeknek, rossz beidegződéseknek, negatív belső hangoknak annyi. Növekő testtudat, egyszerű önvédelmi technikák, hogyan ne válj áldozattá gyakorlatok, PÉTER IDE MÉG MIT IRJUNK??

A PROGRAM ÁRA: 178 ezer forint.

JELENTKEZÉS: Írd meg, mi foglalkoztat, milyen félelmeket akarsz legyőzni.

 

VALÓSÍTSD MEG A BENNED REJLŐ TUDATALATTI LEHETŐSÉGEKET!

 
 

TALÁLD MEG A MAGASABBRENDŰ CÉLOD, A KÜLDETÉSED (PURPOSE)

 • KÜLDETÉS FELTÁRÁSA

 • EGO RÉSZEINK MEGISMERÉSE ÉS INTEGRÁCIÓJA

 • BELSŐ VEZETŐ MEGTALÁLÁSA

 • KÜLDETÉS FELADAT- TÉRKÉPÉNEK ELKÉSZÍTÉSE, ÉLET- TERV

TUDATOS ÉS TUDATALATTI INTEGRÁCIÓJA

 • LIMINAL COACHING

 • FÉLELMEK ELENGEDÉSE, STRESSZ CSÖKKENTÉSE

 • ARCHETÍPUSOD MEGISMERÉSE

TÖRTÉNETÜNK ÚJRAÍRÁSA

 • NARRATÍV REKONSTRUKCIÓ

 • MÉM-ELEMZÉS, GONDOLATI KONSTRUKCIÓK KIALAKÍTÁSA

 • INCEPTION: ÚJ EMLÉKEK BEILLESZTÉSE

 • JÖVŐTEREMTÉS ÉS HARMONIZÁLÁS

 

A COACHING ÜLÉSEK

A coaching üléseken egy olyan kreatív tudatállapot elérésében, fenntartásában és az abban történő navigálásban segítek Neked, ahol a tudat egy új része kerülhet felszínre. 

Közös erővel hozzáférhetővé válik a belső világod, hitrendszereid, különböző személyiségrészeid és a múlt meghatározó tapasztalatai.

Segítek abban, hogy elkezdd átvenni az uralmat saját belső világod felett. 

AZ ALKALMAZOTT TUDATI TECHNIKÁK

Az alkalmazott tudati technikák alapja egy biztonságos, hétköznapi relaxációs állapot, mely során a cöztünk létrejövő folyamat képessé tesz rá, hogy erőteljes, mély változásokat érj el életed számodra fontos területein.

Egy coaching ülés körülbelül másfél órát vesz igénybe. Minden alkalom egy rövid interjúval kezdődik, ahol megbeszéljük, hogy mivel foglalkozzunk aznap. Ezt követi a relaxációs élmény, majd egy rövid záró beszélgetés a tanulságok összegzésére.

PROGRAM

Kezdésnek egy 5 alkalmas átfogó programot szoktam javasolni, amely alatt életed egy teljesen új szakaszát nyithatod meg.

 
 
Név *
Név
Kérlek, írd meg 5-10 mondatban, mi az a kihívás, ami foglalkoztat. Utána írd le egy mondatban, mi a célod. Köszönöm, Balázs